Ostoskori
Search
Close this search box.

Miksi valita meidät

Monipuolinen tehtaanmyymälämme sijaitsee osoitteessa Kauksaarentie 2, Katinala Hämeenlinna. Myymälä on avoinna ma-pe klo 10-17.
Mieltä saat kaiken tarvittavan.

  • Kulta- ja hopeasepän palvelut

  • Paristojen vaihdon

  • Kellon remmit

  • Kaiverrukset

  • Romukullan ja hopean ostopalvelu

Tuotteemme

Lahjatavarat

Koitamme olla erilainen ja hieman erikoinenkin ja valikoimaamme kuuluukin tuotteita mitä perinteisistä liikkeistä ei löydy. Merkkipäivälahjat ovat meille tärkeä osa myyntiä ja meiltä löytyykin upeita juhlaruusuja, tinatuotteita, kelloja, patsaita, laseja ym. muuta mukavaa.

Chippendale-aterimet

Suomen suosituin pöytähopea sarja löytyy meiltä. Tuotteita saatavilla hopeasta ja jaloteräksestä valmistettuna. Chippendale on myös meidän oma tuote, joten voimme toimittaa lähes kaikki tuotteet joita on ollut saatavilla, kysy rohkeasti.

Kellot

Rannekello valikoimamme on pääasiassa Suomen suosituin Leijona kello, suosittuja lasisia vuosipäiväkelloja kaiverruksella.

Hopea- ja kultakorut

Koruvalikoima on todella kattava, valikoimasta löytyy edullisista hopeakoruista upeisiin valkokultasiin timattikoruihin. Suomen suosituimman Magic Silver korujen koko valikoima esillä, Me & Martina suomalainen käsityö, sekä kultaiset ja hopeiset ketjut.

Kotimaiset timanttisormukset

Valmistamamme timattisormukset ovat suosittua My Diemonds Jewellery mallistoa ja kaikki sormukset ovat suomalaisen työn liiton hyväksymiä, taitavien kultaseppien tekemiä upeita yksilöitä.
Tule ja tutustu!

Lahjat vastasyntyneille

Myymälässä kattava valikoima pankkeja, kehyksiä, monen moista soivaa ihanaa esinettä vastasyntyneille. Omaa tuotantoa on upeat kummilusikat hopeasta ja jaloteräksestä. Kaiverruksen saat kaikkiin tuotteisiin kätevästi meiltä.

Mitalit ja pokaalit

Suomi on kilpailukansaa ja monen moisia lajeja on, joissa kilpaillaan tosissaan ja leikillään, mutta on kilpailu mikä tahansa niin on siinä kiva olla upeat pokaalit tai mitalit.

Kauttamme Suomen kattavin valikoima kaikkea palkitsemiseen ja laji vaihtoehtoja on lukuisia.

Myymälässä on näytillä osa malleista ja paljon edullisia yksittäis sarjoja.

Tutustu tuotekuvastoomme

Tutustu tästä upeaan ja monipuoliseen kuvastoomme. Voit tilata kaikkia tuotteen kuvastoja verkkokaupastamme.