Search
Close this search box.

Palkitseminen ja lajikorut

Pokaalit, mitalit ja lajikorut kuuluvat olennaisena osana urheilujoukkueiden ja seurojen toimintaan. Vuosittain järjestättävät turnaukset, kansalliset ja alueelliset sarjat, firmaliigat, yritysten tyky-päivien kilvoittelut ja lukuisat muut tapahtumat huipentuvat palkitsemiseen.

Meillä Hämeen hopeajalosteella on erittäin kattava valikoima palkitsemistuotteita. Myymme erikokoisia ja -värisiä pokaaleja, joihin saa kauttamme myös kaiverrukset. Voimme myös kaivertaa kiertopalkintojen laatat vuodesta toiseen.

Lajimitalit ovat muistoja onnistumisesta ja niitä ihaillaan vuosikymmentenkin jälkeen. Valikoimaamme kuuluvat sekä Pariisi-mitalit että lajimitalit. Kaikkiin mitaleihin kuuluu leveä sinivalkonauha.

Lajikorut lisäävät joukkuehenkeä ja niitä voi myös myydä varainhankintana seuralle tai käyttää palkitsemiseen. Meillä on mm. Salibandyyn, koripalloon, jalkapalloon, luisteluun sekä hevosurheiluun sopivat lajikorut. Voimme tilaustyönä tehdä myös muiden lajien koruja.

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tarjouksen tuotteistamme, ota yhteyttä. Voit aina myös soittaa, puh. 040 500 5810